2009. február 22., vasárnap

Iskolabál

Tegnap Ádám iskolabálján voltunk. Örültem, hogy Barbara is eljött velünk, bár aztán ő még tovább is maradt a "Gelesitsekkel" :)

Táncolt az én kisfiam, a "Mamma Mia"-ra táncoltak, az egész osztály. Remélem, majd lesz fent az iskola honlapján később kép róla, mert nem fényképeztem.

Roppant hosszú volt a műsor, nem is tudtuk kivárni a végét, mert Kristóf szemmel láthatóan nem érezte jól magát, bent félt a hangos zenétől, mondta az apjának, hogy ő fél, és szeretne kimenni. A folyosón meg biztos uncsi volt neki, igaz, hogy volt ott sok jövő-menő gyerek, de senkit se ismert.

Amióta összevonták a két iskolát, vannak ilyen érdekes dolgok. Tavaly úgy volt, hogy a fellépő gyerekeket két részre osztották, és tartottak két "Ki mit tud"-ot, és a fele, aki jó volt, mehetett szerepelni a bálra. Na, szerencsére az idén "csak" 23 csoport jelentkezett (nem is tudom, talán kedvüket szegte néhányuknak a tavalyi kudarc...?), és úgy döntöttek, hogy mehet mindenki. Így meg azért sok volt ez a 23 szám. Ja, és persze, rettentő tömeg volt, hiszen a szülő, vendég is több volt a két iskolából. Na jó, én sem tudnám az optimális megoldást, csak régebben sokkal jobb volt, amikor még mindkét iskola külön működött :-(

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ha Celldömölkön van rendezvény az a baj.
Ha nemtörténik semmi az a baj.
Ha iskolabál van az a baj.
Ha nincs bál az a baj.

Ha van kimit tud az a baj.
Ha nincs válogatás az a baj.
Ha sokan szerepelnek az a baj.
Ha kevés a müsor az a baj.

Ha más gyereke szerepel az a baj.
Ha a sajátom az nem baj.
Ha a bálban sokan vannak az a baj.
Ha nics senki az a baj.

Ha hangos a zene az a baj.
Ha nem hallok semmit az is baj.
Ha sokan jólérzik magukat az a baj.
Ha nekem rossz a kedvem az nem baj.

Ha a sok gyerek jol érzi magát eggyütt az a baj.
Ha a sok szülöt nem zavarja hogy sokan vannak az is baj?

Ha őket nem zavarja hogy sokan vannak akkor neked miért baj?