2009. március 8., vasárnap

Kiütések a házi tejtől?

E hét közepe óta nem adtam Kristófnak házi tejet, csak boltit, kolléganőm javaslatára, hátha amiatt vannak a kiütések. Bár nem gondoltuk, hogy ezzel eredményt érünk el, de egy próbát megér. Nem hiszem, hogy halványultak, csak annyit pisil az utóbbi napokban, hogy csak na. Persze lehet, hogy ezek között sincs összefüggés, csak én beképzelem, hogy az agyonvizezett bolti tejtől pisil annyit :-))
Mától újra házi tejecskét kap, az annyival finomabb neki :-)

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Andi! Kinga vagyok! Kiderült, hogy mitől voltak a kisfiadnál a kiütések? A házitej volt a hibás? Nálunk is az arcán és a combján lévő vörös száraz foltok miatt a házitejet hibáztatják. 3 napja visszaváltottunk boltira, azóta ahogy Te is írtad, iszonyú sokat pisil,de a foltok megmaradtak. Várom válaszod. Szia.

lavandulae írta...

Szia, Kinga!

Sajnos, az nem derült ki, hogy a kiütések mitől voltak, egy ideig kentük sheavajjal, az jót tett, javult tőle, aztán később nem is jelentkezett a kiütés, és azóta is házi tejet iszik, vannak napok, hogy szinte azon él :-)

Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, talán annyit, hogy próbáljátok ki a sheavajat, igaz, csak tüneti kezelés, de azért enyhít az esetleges viszketésen neki.